Otvorene pozicije

Postani dio Dynniq obitelji

Mi smo Dynniq

 

Dinamična, high-tech i inovativna tvrtka koja globalno omogućava integriranu mobilnost, rješenja i usluge u energetici.

Interesira te mjesto u našem svijetu?

 

 

Naše priče

life

Tomislav Čavka

Ako nasumce naletite u naš ured, najčešće ćete me pronaći u komunikaciji s Project Managerima u Nizozemskoj ili Velikoj Britaniji, dogovarajući se o korisničkim zahtjevima, definiranju krajnjih ciljeva proizvoda, dizajnu sučelja i izradi plana aktivnosti.

Pročitaj više

maintenance

Davor Marinić

Kao Software architect, Vođa tima i podrška product managementu moji zadaci sastoje se od razgovora s kolegama i klijentima, osmišljavanja i razvoja genijalnih rješenja za međunarodna tržišta koristeći vrhunske (i neke „vintage“) tehnologije i alate…

Pročitaj više

volt

Nikola Ljubišić

Kao System Architect imam odgovornosti kao glavni inženjer i vođa tima na proizvodu ImFlow te kao voditelj projekta. To znači da organiziram zadatke, mentoriram članove tima i sa stakeholderima formiram njihove zahtjeve i menadžiram očekivanja.

Pročitaj više

Razvoj karijere

Pružamo podršku

Podrška je okosnica naše tvrtke. Podržavamo timski rad i vjerujemo da tvrtka najbolje funkcionira kada radimo zajedno. Dakle, da bismo svi zajedno radili, potičemo sve koji predstavljaju svaku pojedinačnu razinu u kompaniji da svojom specifičnom stručnosti i osobnim kvalitetama doprinose kolektivu.

Gradimo zajednicu

Bilo da pomažemo s financijama, pravnim ili ljudskim resursima ili preuzmemo odgovornost za strateško planiranje i upravljanje projektima kako bi naši koncepti zaživjeli, svi zajedno radimo kako bismo ispunili naše ciljeve. Ako Vas privlači izazov rada u srcu tvrtke s 1.800 talentiranih ljudi širom svijeta, obratite nam se!

LinkedIn povezanost

Provjeri povezanost s Dynniq mrežom. Posjetiš li našu Linkedin stranicu dobiti ćeš još informacija. Zapošljavamo najtalentiranije
ljude za rad na našim rješenjima

Dynniq Linkedin